Nyheter

Årets vinnere av Order of merit

Publisert: 18. september 2022  av Matthias Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gratulerer Rachel, Bente, Marius og Martin

Etter 8 turneringer på Callaway Østlandstour er nå sesongen over. Totalt har det blitt spilt nesten 1000 runder på Østlandstour i år, med Haga som årets største turnering med 82 deltakere. 


Order of merit 2022

Etter 8 turneringer på CallawayØstlandstour er nå sesongen over. Totalt har det blitt spilt nesten 1000 runder på Østlandstour i år, med Haga som årets største turnering med 82 deltakere. 

Brutto herrer:
Det var en hard kamp i brutto herrer der det var mange som hadde sjansen å vinne helt inn til siste turnering. Til slutt ble det finalen som avgjorte der Marius Gundersen som tok doble poeng i siste turneringen kunne seile forbi og vinne med kun 4 spilte turneringer. Marius vant derfor gavekort på 5000 kr. 

1. Marius Gundersen 4970
2. Jacob Nordvoll 4375
3. Benjamin Pedersen 4043
4. Henrik Sand 3985
5. Stein Roald Allsted 3865

Brutto Damer:
Brutto damer har ikke hatt veldig mange deltakere i år, men tudligere europatourspiller Rachel Raastad stilte i de 3 siste og vant derfor order of merit uten større motstand. Gratulerer Rachel. 

1. Rachel Raastad 

Netto Herrer:
Også i netto herrer var det hard kamp helt til slutt. Martin Omnes som har 2 førsteplasser og 2 andreplasser i år, tok viktige poeng i finalen med en 5. plass som gjorde at han holdt avstanden ned til andreplass. 

1. Martin Omnes
2. Mathias Werring
3. Frank Hagen

Netto Damer:
Netto damer domineres i år igjen av Haga medlemmer. Det er veldig gøy å se engasjementet som denne gruppe har klart å skape. Samtidig hadde vi gjerne sett andre damer fra andre klubber også. I år ble det en rutinert Østlandstour spiller som tok hjem seieren. Med en outstanding finale på Asker vant til slutt Bente Omnes fra Kjekstad overlegent og kunne ta med gavekort på 3000 kr hjem. 

1.  Bente Omnes
2. Kirsten Fuglseth
3. Marianne Mancini

Order of merit Østlandstour

Stort takk til alle dom deltakk på Østlandstour i år og alle klubber som har arrangert.
Stort takk også til Callaway som fortsetter å støtte opp om denne regionale touren. 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her